Katinkulta Golf

Katinkulta Golf on Vuokatin alueen golfklubi, jolla on kolme kenttää.

Vuokatin Jokamieskenttä on Katinkullassa vuonna 2008 avattu kuusireikäinen kenttä, jolla voi pelata golfia jo ennen green cardin suorittamista. Kenttä sopii esimerkiksi juniorien ja perheiden käyttöön.

Tenetti on viihtyisä 6-väyläinen klubikenttä. Sen kuudes väylä päättyy Out of Bounds väyläkioskille. Nuas Championship Course on avaramaastoinen 18-reikäinen kenttä, joka sisältää muunmuassa kumpuilevaa ja avaraa maastoa, laajoja ruohikko-, “wasteland-” ja vesialueita.

Jokaisen kentän ykkösväylän läheisyydestä löytyy viheriö lämmittelyä varten. Vuokattikentän yhteydessä on harjoittelualue, jossa on hyvä harjoitella esim. lähestymis- ja bunkkerilyöntejä. Rangen löydät golf-alueen kummastakin päästä.

Golf Cafe Bar Out of Bound palvelee Tenetti-kentän pelaajia ja Nuasin 9 ja 10-väylien välistä löytyy kioski. Caddie Masterin toimisto sijaitsee Holiday Club Katinkullan päärakennuksen länsireunassa. Pro Shopista löytyy monipuolinen valikoima mailoja, palloja, hanskoja ja muuta golfvälineistöä.

Kenttien vieressä sijaitsee Holiday Club Katinkulta, joka tarjoaa korkeatasoisia hotelli ja kylpyläpalveluja. Katso lisätietoja Katinkulta Golfista, kentistä ja jäsenasioista täältä.

Kenttiä

Google